Monday, June 30, 2008

[€] Langetan tänumeeles munni

Ilona Kivirähk
esimees
Eesti Lastekirjanduse Teabekeskus
Mart Velsker
aseesimees
Eesti Kirjanike Liit
Janika Kronberg
Eesti Kirjanike Liit
Krista Ojasaar
Kultuurileht SA
Sirje Olesk
Eesti Kirjanduse Selts
Signe Siim
Eesti Kirjastuste Liit
Indrek Hirv
Kirjanike Kodu SA

Thursday, June 19, 2008

NAK-i suveseminar Lätete Pääl 100 % kindel!

Jeee! Nüüd siis 1000 ja 1 % kindel, et Lätete Pääl toimub. Kultuurkapitali toel. Seadke juba autoninad Lõuna-Eesti poole.

Tuesday, June 17, 2008

[€] Paljad naklased, eesti porno


NAK on täesti üle piiride läinud. Nüüd lasevad endast paljaid pilte maalida! Kus on kultuuriministri silmad? Miks Jänes ei astu samme, kui tallele pannakse?
Fotol Evelin HuupI Kuusiku õlimaal Contra sarjast Alasti Kirjanikud.
Vaatama: Lend no 2008

Thursday, June 12, 2008

Tuesday, June 10, 2008

Contrat kiusatakse taga!

"Võrumaa Urvaste vallavanem Lembit Luts teatas eelmise nädala lõpus luuletaja Contrale alias Margus Konnulale, et vald ei soovi alates juunikuust tema koostatud vallalehte, kuna lehte koostades on omavoliliselt korrigeeritud seitsme vallavoliniku artiklit." [postimees]

"selles riigis pole mõtet mõtelda!" - et kõigepealt keelame mõne filmi ära, paneme mõned blogid kinni, siis anname jalaga vähegi munadega inimestele meedias, varsti hakkame raamatuid ära keelama ning neid suuuuurtes kuhjades jaanipäeval põletama.

minge palun perse väikesed vallaametnikud - ma tahan näha kelle kuradi te nüüd leiate endale sinna kolkasse (vabandan Urvaste valla elanike ees) pehmelt öeldud sita palga peale lehte toimetama... ning kui leiate, palju on sellel persoonil ajusid peas, et see leht midagi ka vallaelanikele pakuks? või hakkab hr. (väikese tähega) luts, teie sekretär seda toimetama - et ikka kõik oleks nii, nagu üks (eesti väikseima haldusüksuse - valla) ametnik soovib?

vesi peale! - ehk siis regionaalreformi osas: lööme jah vallad kokku, saavad (teenitud) jobud kinga. ning Urvaste valla elanikud - järgmine kord valimiskastide juurde minnes, meenutage teie esitrubaduurile tehtud ülekohut!

punk salumaa


(c) andra teede

Thursday, June 05, 2008

ebaseksuaalne video


[€] Film NAKi naistest ja meestest


NAKi naistest ja meestest ning lahutusega tipnenud arengukriisist kõnelev film "Teekond unelma lõppu" esilinastub reedel 6. juunil kell 19:19 Kultuuritehases Polümer. Lisaks esitletakse Vahur Afanasjevi homoromaani "Kosmos" ja Ida-Viru skandalist Puga ühiskonnakriitilisi taieseid. Tasuta!