Tuesday, June 06, 2006

KUTSE02

Massiaru seminar 8.-9. juuli 2006

Kutsun Sind avatud seminarile Lätete pääl VII ehk Massiaru I.

Aeg: nädalavahetus 8.-9. juuli 2006.

Koht: Massiaru, Inno ja Irja suvekodu (Pärnumaa, Häädemeeste vald, 10 km Kabli rannast).

Asi: Kuni poolsada loovisikut veedab nädalavahetuse ettekandeid kuulates, kaasa rääkides, esinedes ja lõdvestudes. Kirjanduse, kujutava kunsti, teatri, muusika, kino, raadio, eetri, looduse ja inimeste sünergia.

Traditsioon: Üritus jätkab Tartu NAKi suveseminaride traditsiooni. Seni on neid toimunud kuus. Seminare on kajastanud ajakirjandus, need on viinud eredate mõttelõkete süttimisele ja Albert Gulgi lauljakarjääri kustumisele.

Olme: Tagatakse telkimis- jm magamiskohad ning elementaarne toitlustus. Ehitatakse lava. Kui Kultuurkapital annab, kaetakse esinejate sõidukulud.

Ettekanded: SINU ETTEKANNE teemal, mis sind ennast erutab ja järelikult ka teisi huvitab, on ülimalt teretulnud. Olemasolevad ettekanded lahkavad muu hulgas globaalseid kirjanduskandjaid blogist laserplaadini, stalinistliku Eesti kirjanduselu, ad hoc loomingu võlusid, irjandust ja innovatsiooni ning seda, mida luges Joosep Toots.

Meelelahutus: Mart Viisitamme nimeline Pauer-pointi teater esitab Kivisildniku näidendi “Tahan tappa ja põletada”. Vahur Afanasjev on lubanud seminariks valmis saada dokumentaalfilmi “Tuvid – nuhtlus või needus?”. Musitseerivad Orelipoiss, Aapo Ilves jt.

Vastutajad: Vahur Afanasjev (vahur.afanasjev@gmail.com), Triin Ploom (triinploom@hotmail.com).

Üritusele võib ka ette teatamata ilmuda, kuid meil oleks lihtsam asja organiseerida, kui teaksime ette, kes tuled. Kaasa võib võtta huvitavaid inimesi ja mõnusaid tarbekaupu.

NB! “Lätete pääl” on ainus kultuuriseminar Eestis, kus ei räägita rahast, vaid valmistatakse seda.

1 comment:

ilves@metsas.ee said...

if !supportEmptyParas

mis kuradi slängvits see veel on?