Monday, June 26, 2006

Võidukaare eeter

Soetasin Võidukaare vahetust lähedusest sätendavsinise eetripudeli. Tüüp küsis, milleks meil seda vaja on - seletused olid nii ebamäärased, et ta lihtsalt mõtles, et savaa ja miks ma siis ei peaks hulludele välismaalastele müüma. Belgias on ikka parem, siin ei küsi keegi.

Niisiis lülitume seminari õhtustel tundidel Prantsuse riikliku ringhäälingu sagedustele.

Aga ilma plögata tahaks öelda, et kuupäev on kuradi lähedal ja ilmselt tuleb meil kõvemini läbi mõtelda, kes on otsene helpdesk ehk võtab juhatab telefoni teel inimesi kohale, kui nad ära eksivad. Pigem ikka Inno, eks ole?

Ise tulen Eestisse neljapäeva õhtul ja lähen esmaspäeva hommikul kella 6 paiku. Massiaru ilmselt laupäeva hommikul või reede õhtul läbi Tartu ja tagasi - otse Tallinna pühapäeval.

3 comments:

afanasjev said...

tellisin just liitri ära. hea istmekatteid pesta.

afanasjev said...

Raha trükkimisega (valmistamisega) on mul aga tõsi taga:
* kavatsen organiseerida konkursi "Kui eurole üle ei lähe, siis sellele küll!" ehk "Kroon on sitt raha - teeme uue". Kõik seminaristid võivad käepärastest vahenditest ise raha emiteerida (puit, vedelikud, paber, taimsed jäätmed, metall). Rahast rääkida ei tohi, küll aga võib vahetada, varastada jne. Parima raha valib nähtamatu käsi.

* Korjandus kampaania sildi all: “Ütle EI eesti kroonile! pane kole raha kasti!”

* Avalik-õiguslik eetri-töötuba.

afanasjev said...

eeterliiter olemas.