Thursday, May 15, 2008

Tartu NAK kutsub Lätete Pääle

11.–13. juulini 2008 toimub Tartu Noorte Autorite Koondise (NAK) traditsiooniline avatud maheteaduslik kirjandusseminar Lätete Pääl. Sel aastal on toimumiskohaks Maarjalille talu Veriora lähistel Põlva maakonnas Põlva-–Värska maantee ääres.

Lätete Pääl, mis tänavu toimub juba üheksandat korda, on viimastel aastatel võtnud minifestivali mõõtmed (kuni sadakond osalejat) ning kujutab endast juba palju enamat kui NAK-i liikmete ja nende sõprade suvepidu, millena see kunagi algas.

Nüüd on see nädalavahetus, mil looduskaunis Eesti paigas, võimalikult kaugel linnadest ja suurtest teedest, kohtuvad kirjanikud ja kirjandushuvilised, et pidada-kuulata ettekandeid, suhelda, puhata, tegelda loominguga või saada selleks innustust, lõbutseda, vennastuda.

Ootame pikisilmi ka sind sellest üritusest osa võtma! Eriti tore oleks, kui sa leiaksid endas soovi pidada ka ettekannet kirjandusest või mõnel muul kultuurilisel teemal. Aga kui ettekandesoovi ei ole, siis tule niisama!

Ametliku ettekandega esinejatele, nagu ikka, püüavad korraldajad katta sõidukulud (sõltub Kultuurkapitalist). Toidu püüame koha peale tekitada ja telkimiskohti on kuhjaga.

Et jäädvustada ürituse vaimu ja saavutusi tuleviku kirjandus- ja kultuuriloolaste jaoks, on NAK-il kavas koostada nii varasematest kui ka tänavu peetavatest ettekannetest, esinemiste materjalidest jm koguteos.

Täpsemad juhised Maarjalille tallu jõudmiseks ilmuvad enne seminari Tartu NAK-i blogisse (www.noorteautoritekoondis.blogspot.com ). Samuti avaldatakse seal muud jooksvat infot. Ettekande tegemise soovist palume teada anda korralduskomiteele:

Andra Teede (andrateede@hot.ee )
Vahur Afanasjev (vahur.afanasjev@gmail.com )
Priit Salumaa (arstionu@ut.ee )

Samuti võib korralduskomitee poole pöörduda kõigi võimalike küsimuste ja ettepanekutega.


Lätete Pääl kohtume!

Teid igavesti armastav
Tartu NAK

No comments: