Tuesday, June 10, 2008

Contrat kiusatakse taga!

"Võrumaa Urvaste vallavanem Lembit Luts teatas eelmise nädala lõpus luuletaja Contrale alias Margus Konnulale, et vald ei soovi alates juunikuust tema koostatud vallalehte, kuna lehte koostades on omavoliliselt korrigeeritud seitsme vallavoliniku artiklit." [postimees]

"selles riigis pole mõtet mõtelda!" - et kõigepealt keelame mõne filmi ära, paneme mõned blogid kinni, siis anname jalaga vähegi munadega inimestele meedias, varsti hakkame raamatuid ära keelama ning neid suuuuurtes kuhjades jaanipäeval põletama.

minge palun perse väikesed vallaametnikud - ma tahan näha kelle kuradi te nüüd leiate endale sinna kolkasse (vabandan Urvaste valla elanike ees) pehmelt öeldud sita palga peale lehte toimetama... ning kui leiate, palju on sellel persoonil ajusid peas, et see leht midagi ka vallaelanikele pakuks? või hakkab hr. (väikese tähega) luts, teie sekretär seda toimetama - et ikka kõik oleks nii, nagu üks (eesti väikseima haldusüksuse - valla) ametnik soovib?

vesi peale! - ehk siis regionaalreformi osas: lööme jah vallad kokku, saavad (teenitud) jobud kinga. ning Urvaste valla elanikud - järgmine kord valimiskastide juurde minnes, meenutage teie esitrubaduurile tehtud ülekohut!

2 comments:

konnula contra said...

luts on selles mõttes jah väikse tähega, et tal olulist otsustusõigust vallas ei ole.

Aga hoolimata tema allkirjast sellel dokumendil on tegu volikogu suure sooviga, et mina ei peaks enam vallalehte tegema

Luts oli alguses üsna mõistlik mees, aga tänaseks üsna tasalülitatud

Aitüma toetuse eest, jutt muidu jumala õige!

plasma-jack said...

Tremblez, tyrans et vous perfides
L’opprobre de tous les partis Tremblez ! vos projets parricides
Vont enfin recevoir leurs prix !